U bent hier

De AVG: Eenvoudig rapporteren met PrivacyPerfect software. Nu tijdelijk met korting voor Verus leden!

Met PrivacyPerfect software kunt u eenvoudig en snel aan de AVG richtlijnen voldoen. PrivacyPerfect heeft een tijdelijke actie voor Verus-leden. Meld u voor 13 juli 2018 aan en ontvang 20% korting. Daarnaast wordt alvast een deel van het werk voor u gedaan, zodat u direct kunt beginnen met rapporteren.

De AVG

Het zal u niet ontgaan zijn dat de nieuwe privacywetgeving per 25 mei van kracht is gegaan. Deze nieuwe Europese wet regelt de bescherming van persoonsgegevens. De wet bepaalt wat er met persoonsgegevens gedaan mag worden en hoe deze gegevens moeten worden beschermd. Iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt, dient zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) te houden, zo ook scholen.

Heeft uw school in kaart wat er met persoonsgegevens gebeurt?

Volgens de AVG moeten scholen precies aangeven wat er met persoonsgegevens gebeurt en hoe deze worden beschermd. Het rapporteren hiervan kost veel tijd, tenzij u hiervoor speciale software gebruikt. Met PrivacyPerfect software kunt u eenvoudig rapporteren hoe uw school persoonsgegevens verwerkt. Om u op weg te helpen heeft PrivacyPerfect nu een tijdelijke actie met voordeel voor Verus-leden.

Beslis voor 13 juli en ontvang voordeel

Verus leden ontvangen tot 13 juli voordeel op de PrivacyPerfect software tool. Zo ontvangt u tijdelijk 20% korting. Bovendien wordt het programma alvast vooraf ingevuld met 13 verwerkingen die voor uw school relevant zijn. Hierdoor kunt u direct van start gaan.

Herkenbare terminologie

PrivacyPerfect wordt normaal gesproken helemaal leeg opgeleverd. De inrichting van het systeem wordt eerst gedefinieerd door de school, waarna invoering van de verwerkingen start. Voor de leden van Verus is het voorwerk al voor een deel gedaan, waardoor u met uw school een vliegende start met de rest van de vulling kunt maken.

Bij het vooraf invullen van PrivacyPerfect is gekozen voor veel gebruikte terminologie op scholen. Uiteraard kan naar wens elke voorinvulling worden aangepast naar de voor uw school gebruikelijke benaming.

Aanmelden

Wilt u meer weten over PrivacyPerfect? Neem dan contact op met Bas Oostveen via boostveen@privacyperfect.com of bel 0623194031.

Meer informatie

Aanmelden kan via de webpagina van PrivacyPerfect.

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs