U bent hier

Crowdfundingactie Farel College Amersfoort

De crowdfundingactie van het Farelcollege in Amersfoort is live. Met de campagne ‘FAMUN 2016’ gaat een groep VWO leerlingen 3.000 euro crowdfunden voor de Model United Nations Conferentie. Een prachtig internationaliseringsproject waar weinig subsidiemogelijkheden voor bestaan. Ook een crowdfundingcampagne voeren op school? Profiteer van onze collectiviteit met Geef Onderwijs.

Crowdfundingplatform Geef Onderwijs faciliteert en begeleidt crowdfundingcampagnes van Nederlandse scholen. Via een crowdfundingactie op Geef Onderwijs kan iedereen doneren aan projecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen voor waardevolle en concrete onderwijsinitiatieven. Geef Onderwijs werkt voor docenten, directies, leerlingen, ouders en studenten.

Zoek jij financiering voor dat waardevolle project op jouw school en denk je aan crowdfunding? De eerste tien leden van Verus die een crowdfundingcampagne starten via Geef Onderwijs, betalen geen succesbijdrage. Start snel een campagne op www.geefonderwijs.nl of download het startpakket voor scholen op www.crowdfundingvoorhetonderwijs.nl

Nieuwsgierig naar de actie bij het Farelcollege? Lees er hier meer over


PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs