U bent hier

Crowdfunding voor uw school

Scholen zetten steeds vaker crowdfunding in om tablets, schoolreisjes of een nieuw schoolplein te kunnen betalen. Met crowdfunding via Geef Onderwijs zamelt u op een moderne manier geld in voor zinvolle initatieven. De eerste tien leden van Verus die een crowdfundingcampagne starten via Geef Onderwijs, betalen geen succesbijdrage.

Geef Onderwijs, hét crowdfundingplatform dat zich specifiek op het onderwijsveld richt, zag het aantal aanvragen voor crowdfundingacties het afgelopen jaar stijgen van 4 naar 16 per maand. In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië maken scholen al jaren gebruik van crowdfunding, maar in Nederland beginnen scholen pas net kennis te maken met de mogelijkheden van deze financieringsvorm. In een tijd waarin de ouderbijdrage onder druk staat en er steeds meer financiële zelfredzaamheid verwacht wordt van scholen, zetten die crowdfunding in voor de aanschaf van muziekinstrumenten, groene wanden, schoolreisjes, zonnepanelen of tablets. 

Geef Onderwijs

Crowdfundingplatform Geef Onderwijs faciliteert en begeleidt crowdfundingcampagnes van Nederlandse scholen. Via een crowdfundingactie op Geef Onderwijs kan iedereen doneren aan projecten van Nederlandse scholen en geld inzamelen voor waardevolle en concrete onderwijsinitiatieven. Verus en Geef Onderwijs werken samen voor docenten, directies, leerlingen, ouders en studenten. 

Nieuwsgierig?

Bent u op zoek naar financiering voor dat waardevolle project op uw school en denkt u aan crowdfunding? De eerste tien leden van Verus die een crowdfundingcampagne starten via Geef Onderwijs, betalen geen succesbijdrage. Klik hier voor meer informatie, bekijk de acties en meld u aan of download het startpakket voor scholen op www.crowdfundingvoorhetonderwijs.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs