U bent hier

Controleer uw Whk-beschikking 2019 zorgvuldig!

Onderwijsinstellingen hebben niet alleen een verantwoording voor goed onderwijs maar moeten ook voorzichtig en transparant omgaan met onderwijsgelden. Niemand wil teveel premie betalen voor de Werkhervattingkas (Whk). Het is daarom van groot belang om de beschikking met de premie voor 2019 onder de loep te nemen.

Die beschikking valt binnenkort bij u op de mat. De Belastingdienst verstuurt de beschikking Werkhervattingskas vóór het einde van het jaar. Hierin staat wat u als werkgever het volgende kalenderjaar moet betalen aan premie voor de Whk.

Wij controleren hem voor u

Wat u moet betalen is afhankelijk van de ziektewet- en WGA uitkeringen die aan u in 2017 zijn toegerekend. Het is dan ook heel belangrijk dat de beschikking goed gecontroleerd wordt. Leden van Verus kunnen dit kosteloos laten doen door onze specialisten! En zoals u van ons gewend bent, kijken zij ook naar eventuele mogelijkheden rondom eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en de WGA.

De beschikking kan gestuurd worden naar cvandermeeren@verus.nl. Bellen kan ook: Carola is bereikbaar onder nummer 06-21818453.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs