U bent hier

Constructief overleg met Belastingdienst over modelovereenkomsten

Eind april diende Verus drie modelovereenkomsten van opdracht in bij de Belastingdienst ter goedkeuring. Op dit moment vindt zeer constructief overleg plaats met de Belastingdienst over de inhoud van deze modelovereenkomsten. Verus voert het woord mede namens VOS/ABB, VBS, VGS en ISBO. 

De Belastingdienst heeft verzocht om een toelichting te schrijven, en geadviseerd het aantal modelovereenkomsten uit te breiden. De aangepaste versies zullen deze week opnieuw ter goedkeuring neergelegd worden bij de Belastingdienst. Streven is de modelovereenkomsten in de vroege herfst te kunnen publiceren, na de benodigde toestemming van de Belastingdienst en UWV.

Wacht nog even

Indien mogelijk adviseren wij u te wachten op deze modelovereenkomsten. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u zelf een overeenkomst van opdracht voorleggen aan de Belastingdienst. Uiteraard kan Verus Advocaten & Juristen u vooraf adviseren over de overeenkomst van opdracht. Dit advies kan echter niet in de plaats komen van de goedkeuring door de Belastingdienst.

Vragen?

Wilt u meer informatie of overleg? Dan kunt u contact opnemen met Josine van der Brug, juriste bij Verus, T 0348 74 41 36


PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs