U bent hier

Congres over Wet medezeggenschap op scholen

Wendbare medezeggenschap en de positie van medezeggenschap bij kansengelijkheid, ethische keuzes en inclusiviteit: deze thema’s komen aan bod op het 15e WMS Congres op 24 november 2021 in de ReeHorst in Ede. Ook worden er andere actualiteiten en de basics voor ieder MR-lid tijdens deze bijeenkomst besproken. Het congres is zowel fysiek als online te volgen.

De dag, die van 10.00 tot 13.45 uur duurt, trapt af met een opening over medezeggenschap anno 2021 door directeur-bestuurder Cécile de Vos van Onderwijsgeschillen. Dit doet zij samen met OCW en Sterk Medezeggenschap. Dan volgt er een keynote van spreker Minchenu Maduro over medezeggenschap in beweging. Daarna kunnen deelnemers meedoen aan twee workshoprondes (uiteraard met pauzes tussendoor).

Inschrijven

Aanmelden voor de fysieke of online bijeenkomst kan via deze link. Je voorkeur voor een workshop hoef je bij aanmelding nog niet door te geven. Bij fysieke deelname kies je ter plekke, bij deelname aan de online bijeenkomst doe je dit zodra je bent ingelogd. Het is wel raadzaam om van tevoren het workshopoverzicht door te nemen en een top 3 van workshops te maken die je zou willen volgen.

Fysieke deelname aan dit congres kost 99 euro. Voor online deelname kost het 65 euro.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs