U bent hier

“Collectief samen sterk!” – Adviseur collectiviteiten stelt zich voor

Dat collectieve ledenvoordeel van Verus, zit daar eigenlijk iets voor u tussen? Vraag het aan Elwin Lentze! Hij is adviseur collectiviteiten van de groep profielorganisaties die collectieve afspraken met leveranciers maakt. 

In deze tijd van bezuinigingen ontkomen ook onderwijsinstellingen er niet aan om kritisch te kijken naar kostenbesparende mogelijkheden. De focus ligt uiteraard op onderwijskwaliteit en goed inkopen wordt vaak ervaren als een lastig onderwerp. Een eerlijk en deskundig advies of zelfs een direct passende oplossing is dan zeer gewenst!

Door een unieke samenwerking tussen de gezamenlijke profielorganisaties Verus, VOS/ABB, VGS, VBS, LVGS en ISBO kunt u gebruik maken van collectieve afspraken met leveranciers. Deze samenwerking noemen we het BOS (BesturenOrganisatieS). 

Nieuw en innovatief

Het BOS heeft ervaren dat er behoefte is aan het ontzorgen van de leden, waarbij een groot deel van het voorwerk al gedaan is en de kwaliteit geborgd wordt. Diverse collectieve mantelovereenkomsten zijn inmiddels bewerkstelligd: Energie voor Scholen, voordelige kantoorartikelen via schoolinkoop.nl of de gezamenlijke voordeelmarkt. Daarbij gaat het niet alleen om de korting, maar juist ook om het bieden van een nieuw en innovatief aanbod dat goed aansluit bij de veranderende behoeftes van het onderwijs.

Advies 

Als adviseur van de BOS collectiviteiten voorzie ik u graag van advies over de mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. De boeiende wereld van het onderwijs heb ik in mijn arbeidsverleden al van verschillende kanten leren kennen: eerst als leerkracht voor de klas en daarna als verkoopadviseur bij een grote schoolleverancier. Deze waardevolle ervaringen neem ik graag mee in de gesprekken die ik met u zal voeren.

Ziet u door de vele aanbieders het spreekwoordelijke inkoopbos niet meer? Wilt u weten welke voordelen het lidmaatschap van uw profielorganisatie u biedt? Neem dan gerust contact met mij op!
Elwin Lentze, adviseur collectiviteiten - T 06 52 73 00 64 - E elentze@verus.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs