U bent hier

Blijf op de hoogte van Management Drives via #DrijfVerus

Al kennisgemaakt met de drijfverentheorie van Management Drives? Sinds 2010 zetten wij het instrument in om teams en individuen te helpen in hun ontwikkeling. Blijf op de hoogte van de laatste inzichten en volg ons op Twitter.

Met Management Drives brengen we persoonlijke drijfveren in kaart. Samen verbeteren wij de methode continu om deze nog beter in te zetten binnen scholen. Zo is het figuur over de ‘Mindset’ toegevoegd. Daarnaast hebben wij extra manieren bedacht waarmee u Management Drives kunt gebruiken om goed samen te werken.

Twitter

Vanaf vandaag  kunt u via een ander kanaal kennismaken met de inzichten uit Management Drives: Twitter. Hier leest u  regelmatig tweets voorzien van de hashtag #DrijfVerus. Blijf zo op de hoogte van de laatste updates en nieuwe kennis.

Reflectie

Ook besteden we volop aandacht aan reflectie vanuit drijfveren. We verbinden dit aan de actualiteit en zetten u aan het denken over bepaalde thema’s. Dit doen we uiteraard allemaal vanuit de zes drijfveren (aangegeven door kleuren) van Management Drives.

Management Drives

Nog niet bekend met de methode, waarbij de drijfveren van mensen in kleuren worden uitgedrukt? Via onze tweets krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Lineke Bos

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs