U bent hier

Besparen op facilitaire producten: het kan via Schoolinkoop!

Schoolinkoop faciliteert inmiddels honderden onderwijsinstellingen in Nederland die fors besparen op de uitgaven aan kantoorartikelen. Wegens dit succes wordt de samenwerking tussen Verus en Schoolinkoop voortgezet en een totaalpakket voor facilitaire producten aangeboden. 

Met gezamenlijke inkoop kan het onderwijs geld besparen, terwijl kwaliteit, flexibiliteit en bestelgemak behouden blijven of juist verbeteren.

Inkoopcollectief kantoorartikelen

Het unieke aan de huidige aanbesteding voor kantoorartikelen is dat u alsnog kunt instappen en snel profiteren van de voordelen die het inkoopcollectief biedt. U ontvangt hoge kortingen op een zeer uitgebreid assortiment en u kunt voor al uw benodigdheden op het gebied van kantoor- en schoolartikelen terecht bij één leverancier, namelijk Lyreco. U heeft het voordeel van forse kortingen, zonder dat u zelf nog tijd moet besteden aan het aanbestedingsproces. 

Deelname is eenvoudig

Ga naar Schoolinkoop.nl om u in te schrijven. U ontvangt dan het deelnameformulier dat u ondertekend kunt retourneren. Daarna kunt u net als honderden andere onderwijsinstellingen profiteren van de gunstige leveringsvoorwaarde en lage prijzen op kantoorartikelen. 

Schoolinkoop op de NOT

Schoolinkoop staat op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). We zijn te vinden in Hal 10 met stand nummer BV.F019. U bent van harte welkom!

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs