U bent hier

Bespaar op uw energiekosten!

De kosten voor energie fluctueren sterk en zorgen voor onzekerheid. Leden van Verus kunnen flink besparen door zich aan te sluiten bij het grootste energiecollectief in Nederland: Energie Voor Scholen. U bent gegarandeerd van scherpe energietarieven en minimale prijsrisico’s en –fluctuaties.

Via dit collectieve inkooptraject verzorgen wij, samen met de andere profielorganisaties en het onafhankelijke adviesbureau Hellemans Consultancy BV, zeer succesvol de inkoop van energie van inmiddels ruim 335 miljoen kWh elektriciteit en 112 miljoen m³ aardgas. Momenteel bestaat het collectief 12 jaar en behartigt het de belangen van ongeveer 5.600 scholen.

Diverse voordelen

Dit levert de deelnemers zeer gunstige energietarieven en voorwaarden op. Er is een speciale website voor het scholencollectief opgezet: www.energievoorscholen.nl. Daar hebben de deelnemers alle aansluitgegevens inzichtelijk, de verbruiken, de eigen tarieven, etc. Via de site is het eenvoudig om aan- en afmeldingen door te geven. U hoeft dus niet meer met allerlei instanties te bellen op een 0900-nummer. U heeft een vaste contactpersoon. Verder kunt u met al uw (technische) vragen op energiegebied terecht bij ùw energiemanager: Energie Voor Scholen.

Al profiteren in 2016?

Dat kan! Neem contact op met Karin Michgels, michgels@hellemansconsultancy of 030-2255010 voor de mogelijkheden voor uw schoolbestuur.

Komt u voor meer informatie naar de bijeenkomst bij u in de buurt

In februari en maart 2016 organiseren wij informatiebijeenkomsten. Hellemans Consultancy informeert u over de werkwijze van het collectief en de nieuwe Europese aanbesteding voor de periode 2017 tot en met 2020, u maakt kennis met andere deelnemers en natuurlijk is er ruimte voor uw vragen. 

In januari 2016 vindt u meer informatie op onze site.


PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs