U bent hier

Bespaar op kantoor- en schoolartikelen

In 2012 namen verschillende van onze leden deel aan een Europese aanbesteding voor kantoorartikelen. Lyreco kwam als winnaar uit de bus. Ook geïnteresseerd in scherpe prijzen en snelle levering van kantoor- en schoolartikelen? U kunt nog instappen en meeprofiteren. Ook voor eenpitters is dit collectief zeer interessant.

Kernassortiment

In februari 2012 is Schoolinkoop.nl begonnen met een kernlijst van 369 artikelen. Momenteel bestaat de kernlijst uit ruim 2055 artikelen. Lyreco optimaliseert continue het kernassortiment om de scholen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Klanttevredenheidsonderzoek

In september en oktober 2014 hield Schoolinkoop.nl een klanttevredenheidsonderzoek onder de deelnemers aan de overeenkomst. Daaruit blijkt dat zij zeer tevreden zijn met de overkomst en deze waarderen met een gemiddeld cijfer van 7,9. Ook geeft ruim 78% van de deelnemers aan dat de overeenkomst voldoet aan de verwachtingen. Het merendeel van de deelnemers beoordeelt leverancier Lyreco, met een 8! Men is zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de medewerkers, de bereikbaarheid en snelle levering van de bestellingen.

U kunt nog instappen

Veel scholen uit alle onderwijssectoren doen al mee met dit inkoopcollectief. Bent u ook geïnteresseerd? U kunt nog instappen en van het aanbod gebruikmaken. Dan heeft u de voordelen van de fikse kortingen, zonder dat u zelf nog tijd hoeft te besteden aan het aanbestedingsproces. Dit heeft immers al plaatsgevonden in 2012.

Ga naar www.schoolinkoop.nl en schrijf u in. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst. Lees hier meer over het kantoorartikelencollectief.

Initiatief

Deze aanbesteding is een initiatief van de Verus en vijf andere profielorganisaties (VKO, VBS, LVGS, VOS/ABB, VGS) en is begeleid door inkoopbureau Yellow Way.

Vragen?

Uw contactpersoon bij Verus is Lex Joosten.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs