U bent hier

Bespaar gemiddeld 10% met het afvalcollectief

Afval, zo simpel maar toch zo complex omdat er veel bij komt kijken. Bijvoorbeeld, hoeveel afval hebben we daadwerkelijk en met welke frequentie moet het afval worden opgehaald? Waar moeten de containers worden geplaatst en het belangrijkste van allemaal: wat wordt er weggegooid en welke bakken moeten hiervoor worden ingezet? Al deze zaken brengen kosten met zich mee en moeten intern goed geregeld en afgestemd zijn. Schoolinkoop kan je daarbij helpen met hun afvalcollectief.

Minder lasten en minder zorgen 

Sinds 2019 voorziet Schoolinkoop schoolorganisaties van de inkoop van afvalverwerking. Gemiddeld besparen scholen maar liefst 10% met dit  afvalcollectief van Schoolinkoop! Daarnaast kunnen wij ook het contractmanagement voor dit collectief voor je uithanden nemen. Wil je weten hoeveel jouw school kan besparen? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsberekening aan. Deze wordt geheel op maat gemaakt, gebaseerd op de huidige situatie en wensen en eisen van de schoolorganisatie.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over wat Schoolinkoop voor jouw schoolorganisatie kan betekenen? Kijk dan op www.schoolinkoop.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs