U bent hier

Afscheid Hans Bruggeman

Na bijna 25 jaar trouwe dienst neemt Hans Bruggeman afscheid van Verus. Hans heeft als jurist en relatiebeheerder veel betekend voor de leden van Verus in het bijzonder en daarmee voor het christelijk onderwijs in het algemeen. U kunt hem op 23 april de hand drukken voor hij met pensioen gaat.

Hans Bruggeman heeft zich ontwikkeld tot specialist in governance, statuten en organisatiemodellen. Hij heeft veelvuldig DGO gevoerd voor scholen en heel wat PO-netwerken gevoed met zijn visie en kennis. Als relatiebeheerder van Verus voor grote delen van Nederland, vooral in het zuidwesten, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het christelijk onderwijs.

Receptie 

Op donderdag 23 april a.s. vindt de afscheidsreceptie van Hans Bruggeman plaats in het kantoor van Verus in Woerden (Houttuinlaan 5b), van 16:00 – 18:00 uur. Als u hem de hand wilt schudden en een fijne tijd wilt wensen, dan kunt u zich aanmelden door uiterlijk 17 april een bericht te sturen naar het secretariaat van de afdeling Advocaten & Juristen van Verus, aenj@verus.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs