U bent hier

Acteertalenten (10-14 jaar) gezocht!

Voor de ontwikkeling van lesmateriaal voor de Week van de Hoop (19 t/m 25 maart) zijn we op zoek naar acteertalent! Ben jij altijd bezig met toneelspelen en wil je later acteur worden? Dan zijn we op zoek naar jou!

We maken 8 afleveringen waarin 4 superhelden allerlei problemen oplossen. Ze hebben hun eigen superkracht, maar hebben elkaar als team nodig om operaties uit te voeren. Vanuit ons high tech commando centrum krijgen jullie als Team Hoop opdrachten om de wereld een beetje mooier te maken. De filmpjes worden op ongeveer 500 scholen bekeken, en zenden we uit op Youtube.

Wat zoeken we

  • 2 jongens en 2 meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar 
  • Je bent stoer, een harde werker, je kunt teksten uit een script goed onthouden. Je kunt goed luisteren naar de aanwijzingen van de regisseur.
  • Je voelt je vrij voor de camera en vindt het leuk om met andere kinderen te acteren
  • Je bent in november 2 dagen per week beschikbaar (bereid om vrij te regelen van school). Het gaat om 8 draaidagen, per draaidag hebben we je een halve dag nodig. 

Wat krijg je

Een unieke ervaring om te acteren voor de camera voor een te gekke kinderserie en de kans om samen te werken met regisseurs/producers/cameramensen die al jaren televisie maken. Daarnaast is er een vergoeding beschikbaar. 

Aanmelden

Wil jij onderdeel worden van Team Hoop? Maak een filmpje waarin we goed kunnen zien wie je bent, hoe je voor de camera bent en waarom jij een van onze vier superhelden zou moeten worden. Stuur uiterlijk 13 oktober het filmpje, of een link naar een filmpje naar Juliette Gruter, juliette@nachtzonmedia.nl . Je kunt haar ook mailen als je vragen hebt.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs