U bent hier

Aanbesteden met Schoolinkoop

Ondanks de snelle digitalisering, blijven pennen, potloden, papier, knutselspullen en nog veel meer les- en kantoormateriaal heel belangrijk op scholen. Hoe zorg jij ervoor dat deze te allen tijde beschikbaar zijn? Vaak kiezen schoolorganisaties voor de voordeligste producten om zo de kosten te verlagen, maar dit kan tegenstrijdig werken. De goedkoopste pen gaat in veel  gevallen helemaal niet zo lang mee.

Welk merk is dan het beste, hoe snel moeten de producten geleverd worden en wordt je bestelling ook duurzaam geleverd? Schoolinkoop helpt scholen bij het maken van deze keuzes. Wij voeren namelijk aanbestedingen uit voor Verus-leden en ontzorgen scholen door het uitvoeren van het contractmanagement. De scholen halen hier een aantal mooie voordelen uit:

Top 5 voordelen voor onze deelnemers:

  • Ontzorging in het inkoop/aanbestedingsproces
  • Uitstekende condities en scherpe prijzen
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling
  • Ontzorging in het contractmanagement
  • Realiseren van duurzaamheidsdoelen 

Wil jij weten wat de stappen zijn in het aanbestedingsproces van kantoorartikelen? Wat Schoolinkoop doet op het gebied van contractmanagement of ben jij geïnteresseerd in dit contract? Lees dan dit artikel of neem een kijkje op de pagina van dit collectief! Heb je vragen? Mail ons op info@schoolinkoop.nl, wij helpen je graag verder.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs