U bent hier

13 juni: werkconferentie Samen zijn wij school

Het campagnejaar Samen zijn wij school zit er bijna op. We sluiten af met een werkconferentie op 13 juni, waarbij ook minister Slob aanwezig is. Wil je meedenken over een goede relatie tussen school & ouders en geïnspireerd worden door anderen? Meld je dan aan!

In het campagnejaar zijn verhalen gepubliceed, vonden in het land ontbijtgesprekken met scholen, ouders èn leerlingen plaats en zijn ervaringen en tips gedeeld.

Verus is mede-initiator van de campagne Samen zijn wij school die in september 2018 op het Binnenhof startte. Het motief voor deze campagne was de ongerustheid over verdergaande juridisering van de relatie tussen school en ouders. Met een aantal organisaties, waaronder Ouders & Onderwijs, de belangenorganisatie voor ouders, werd vastgesteld dat we de ogen niet sluiten voor deze weerbarstigheden maar veel geleerd kan worden van positieve ervaringen op dit gebied.

Denk mee op 13 juni

Op 13 juni vindt de werkconferentie Samen zijn wij school plaats. Iedereen die mee wil denken over de goede relatie tussen school & ouders is van harte uitgenodigd! Ook minister Slob zal aanwezig zijn.

Lees hier meer over de werkconferentie Samen zijn wij school

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs