U bent hier

Verus zorgcollectieven: sluit je bij ons aan, samen sterker

Het is een gemeengoed, maar ook een waarheid: de tijd vliegt en we zitten nu al bijna halverwege december. Dit is dé maand waarin we nadenken om over te stappen naar een van de drie zorgcollectiviteiten van Verus. De Verzekeringsdeskundigen van Verus krijgen ieder jaar veel (inhoudelijke) vragen binnen, en we zien dat de Zorgvergelijker veelvuldig wordt gebruikt.

Voor diegenen die toch nog aarzelen drie redenen waarom overstappen naar de Verus collectiviteiten een goede keuze is: de drie Verus collectieven hebben speciale dekkingen en vergoedingen die voor medewerkers binnen het onderwijs van groot belang zijn.

Onze collectieven kennen een aantrekkelijk prijspeil, en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. En door deel te nemen aan een van deze collectieven kun je er van verzekerd zijn, dat Verus veel aandacht geeft aan de inhoud, de wijze waarop er met klachten wordt omgegaan, maar ook vooral hoe er met de mens achter de verzekering wordt omgegaan, dus met deze Verus collectiviteit sta je nooit alleen: Samen Sterker.

Heb je na het bezoek aan de zorgvergelijker tóch nog vragen? Kijk dan op onze themapagina. Of neem contact op met Lex Joosten.

Nieuwe reactie inzenden

Lex Joosten

teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35