U bent hier

Verus zorgcollectieven: het beste advies?

Zorgcollectieven: met ons aanbod bij drie verzekeraars (VGS, Pro Life en Zilveren Kruis) waarmee we samenwerken, bieden we voor ieder wat wils. Een scherpe premie, goede voorwaarden, specifieke aandacht voor (toegang tot) christelijke zorg en een variëteit aan dekkingen en polisvoorwaarden.

Om hier als deelnemer het allerbeste aanbod voor jou te selecteren, is er de Verus Zorgvergelijker. Deze zorgvergelijker biedt het verschil aan tussen de mogelijkheden van Verus toegepast op jouw specifieke persoonlijke situatie en wensen. Deze zorgvergelijker wordt uitgebreid door Verus gecontroleerd en door een onafhankelijke partij gehost waardoor een objectief en goed vergelijk mogelijk is. Deze zorgvergelijker helpt je dus bij het identificeren van het allerbeste persoonlijke advies.

Indien je na het bezoek aan deze zorgvergelijker een offerte wilt ontvangen of meteen de polis wenst af te sluiten, dan kun je dat via de links in de zorgvergelijker ook gelijk doen.

Heb je na het bezoek aan de zorgvergelijker tóch nog vragen? Kijk dan op onze themapagina. Of neem contact op met Lex Joosten.

Nieuwe reactie inzenden

Lex Joosten

teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35