U bent hier

Dít levert een energiecollectief u op

“Wat levert deelname aan jullie energiecollectief mij nou concreet op?” Die vraag wordt mij vrijwel altijd gesteld als ik met een schoolbestuur aan tafel zit. En dat reken ik dan graag voor hen uit.

Samen sta je sterker. Dus kunnen wij als deelnemers gezamenlijk (in 2018 leverde Energie Voor Scholen (EVS) aan ruim 6000 schoolgebouwen) betere condities en betere kwaliteitsafspraken maken.

U wilt natuurlijk allereerst weten hoeveel geld zo’n energiecollectief u oplevert. Uit diverse voordeelberekeningen die ik de afgelopen maanden voor leden deed, blijkt dat het deelnamevoordeel voor een gemiddeld schoolbestuur uitkomt op ongeveer het bedrag dat ze bij Verus aan jaarcontributie betaalt, of zelfs nog meer (Hier volgt een disclaimer: uiteraard hangt dat per situatie af van verbruik, huidig contract en van hoe energiezuinig de gebouwen zijn).

Maar vlak ook het kwalitatieve deel niet uit:

  • een begrijpelijke en duidelijke factuur
  • één aanspreekpunt voor alle energievragen (en dan niet bij de leverancier, maar bij een superdeskundige medewerker van EVS)
  • second opinion
  • ruime mogelijkheden om tot zelfs 100% te vergroenen

Het is met name deze laatste serie componenten die door onze leden als zeer prettig en als ultieme vorm van ”ontzorgen” wordt ervaren.

Kortom, EVS is een collectief waar we met zijn allen trots op mogen zijn. En we gaan een nieuwe deelnameperiode in. Dus hebt u nog een contract elders, zoek dan nu uit of deelname aan dit succesvolle energiecollectief ook voor uw school loont!

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze eigen energie-expert Joost Rog of met Lex Joosten (contactgegevens hieronder).

Nieuwe reactie inzenden

Lex Joosten

teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35