U bent hier

Dordrecht? The Passion staat in Zwijndrecht. Al vijf jaar.

We zitten in de Veertigdagentijd en leven toe naar Pasen. Maar de kinderen en medewerkers van PIT kinderopvang & onderwijs leven al máánden toe naar Pasen.

Want dit jaar organiseert PIT voor de vijfde keer op rij Passion4Kids. Het beroemde muzikaal-Bijbels evenement over het lijden en sterven van Jezus Christus, maar dan helemaal uitgevoerd door kinderen. En net als bij de 'echte' Passion is iedereen welkom om te delen in dit feest van Hoop. En natuurlijk om te genieten van de talenten van deze kinderen.

Naar de lustrumuitvoering van Passion4kids? Je bent op 17 april van harte welkom om 18.30 uur voor de tocht met het kruis en om 19.30 uur voor het spektakel op het Raadhuisplein in Zwijndrecht.

 

Leden van Verus in Dordrecht zijn betrokken bij The Passion en nemen met leraren en leerlingen deel aan de processie. Het thema van The Passion is dit jaar eenzaamheid. Vooral onder jongeren is dit een groot probleem. Daarom vraagt Verus als partner van The Passion ook na Pasen aandacht voor dit thema (#jebentnietalleen) in de Hoop-campagne die start op 18 april en eindigt met de Dag van de Hoop op 6 juni. 

Nieuwe reactie inzenden