U bent hier

Ik wil een bijeenkomst Ziektewet eigenrisicodragen organiseren. Maar wil jij dat ook?

Meer en meer werkgevers worden eigenrisicodrager voor de Ziektewet. Eind vorig jaar was al 35% van de werknemers in dienst bij een Ziektewet-eigenrisicodrager. Dit aantal zal alleen maar toenemen, want het eigenrisicodragen zorgt voor meer grip op het verzuim van de zieke werknemer die uit dienst gaat. Met daardoor op termijn ook minder WGA-instroom.

Beslissen voor 1 januari

Als je eigenrisicodrager bent geworden voor de WGA of je overweegt dit, weet dan dat verzekeraars doorgaans in de voorwaarden hebben opgenomen dat je uiterlijk per januari 2018 eigenrisicodrager moet zijn voor de Ziektewet. Eigenrisicodrager worden voor de Ziektewet kan een positief effect hebben op de WGA-schadelast. 

Eigenrisicodragerschap, hoe doe je dat?

De vraag of je eigenrisicodrager voor de Ziektewet moet of wilt worden ligt dus voor de hand. Maar wat is een efficiënte manier om dit te doen? Ga je het zelf doen of breng je de werkzaamheden bij een externe partij onder? Bij deze keuze kan ik helpen!

Ik ben verzekeringsspecialist bij Verus en denk erover voor onze leden een bijeenkomst te organiseren over het nut en de inhoud van Ziektewet eigenrisicodragen. Heb je interesse in zo’n bijeenkomst? Laat me dat dan weten. Bel me even op 06 21 81 84 53 of vul dit formuliertje in. Het verplicht je tot niets. Ik neem dan contact met je op.

Reacties

Door Judith van Middelaar op 17 mrt 2017 | 07:14

Ik ben geinteresseerd in de bijeenkomst.

Nieuwe reactie inzenden

Carola van der Meeren-Blokker

adviseur verzekeringen
0348 74 44 30