U bent hier

Verus ALV en afscheid voorzitter Wim Kuiper

29 sep 2017 | 13:00 / 18:00
Doorn

Op vrijdagmiddag 29 september 2017 vindt onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV)  plaats en nemen we afscheid van voorzitter WIM KUIPER. Met een bijdrage van NIGEL GENDERS, hoofd van de afdeling onderwijs van de Church of England, en directeur onderwijs en identiteit DICK DEN BAKKER over geïnspireerd goed onderwijs.

Genders is verantwoordelijk voor ruim 4000 Engelse scholen die onder het bestuur van de Church of England vallen. Deze scholen, met een Anglicaanse identiteit, ontwikkelden vrij recent een gezamenlijke visie op wat zij onder die identiteit verstaan. Als scholen in een vergelijkbare samenleving is het interessant ons te spiegelen en te laten inspireren door onze collega’s in Engeland.

ALV
We starten het programma met het formele gedeelte over o.a. de jaarrekening 2016 en het activiteitenplan voor 2018 met het daaraan gekoppelde contributiebesluit. Ook zal worden gestemd over de voordracht van Loes Ypma als nieuwe voorzitter van Verus. 

Afscheid Wim Kuiper
Na een korte pauze start het afscheidsprogramma voor Wim Kuiper. 

We sluiten de middag af met een borrel.

Programma

  • 12:30 inloop met koffie/thee
  • 13:00 ALV
  • 14:00 pauze
  • 14:30 afscheid Wim Kuiper - lezingen Nigel Genders en Dick den Bakker
  • 16:00 borrel en hapje

Voor wie
De algemene ledenvergadering is het hoogste orgaan van de vereniging, daar zijn schoolbestuurders van harte welkom. Ook als u niet deel uitmaakt van het bestuur van uw onderwijsinstelling maar bijvoorbeeld toezichthouder, directeur, leerkracht of ouder bent, bent u van harte welkom bij het afscheid van Wim Kuiper.

Wanneer
29 september 2017

Locatie
Landgoed Zonheuvel in Doorn. Routebeschrijving

Meld u aan