U bent hier

Startbijeenkomst Kennisalliantie PO

8 okt 2020 | 14:00 - 16:00
Woerden

De belangrijkste opdracht van iedere school? Goed onderwijs. Nu dat helder is, komen de vragen. Wat is goed onderwijs? Wat is het voor onze leerlingen? Wat vraagt het van ons? Het goede is niet iets dat we ‘in bezit’ hebben; veel weten we nog niet...

Kennisalliantie PO

De Kennisalliantie PO van Verus brengt bestuurders bijeen om hun kijk op en werken aan goed onderwijs te verdiepen, verbreden en verder te ontwikkelen. En om de nodige praktijkkennis te ontwikkelen voor de eigen onderwijsorganisatie (aanpak, handvatten, tools).

Die andere kijk heeft te maken met een herstel van de pedagogiek, grenzen aan de maakbaarheid en ruimte voor ontvankelijkheid. Een groep bestuurders maakt dit schooljaar tijd hiervoor als leernetwerk.

Startbijeenkomst

U bent van harte welkom op de startbijeenkomst van de Kennisalliantie PO 2020-2021 op donderdag 8 oktober 2020 in Woerden.

Tijdens deze startbijeenkomst maken we keuzes over het inhoudelijk thema en de insteek, gewenste opbrengst, werkwijze en procesvoering, en over praktische zaken zoals locatie, bijeenkomsten en deelname.

Na de startbijeenkomst ligt er een heldere richting en een aantal concrete afspraken over de kennisalliantie. Op basis hiervan kunt u de keuze maken of u definitief deel wilt nemen aan de alliantie 2020-2021. 

Voor wie?

Bestuurders Primair Onderwijs. De startbijeenkomst is voor leden van Verus.

Wanneer en waar?

Datum: donderdag 8 oktober 2020
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: kantoor Verus, Korenmolenlaan 2, Woerden

NB De bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal in ons kantoor en we houden uiteraard rekening met de corona-maatregelen.

Prijs

Deelname is gratis

Meer informatie

Hebt u vragen over de alliantie, neem dan contact op met Sandra van Groningen of Theo van der Zee.

 

Meld u aan

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Theo van der Zee
coördinator en onderzoeker katholiek onderwijs
0348 74 44 28
afbeelding van Sandra van Groningen
adviseur identiteit
0348 74 44 44