U bent hier

Online pinksterviering: hopen doe je samen!

28 mei 2020 | 09:30 - 11:30
Online

 

Het nieuwe normaal is voor veel scholen nog even wennen. Klassen die worden opgesplitst, flexibele inzet van leerkrachten en vele andere praktische uitdagingen vragen de nodige aandacht. Om scholen te ondersteunen en ontzorgen bieden Verus en Uitgeverij Kwintessens daarom de mogelijkheid om leerlingen thuis en op school tegelijkertijd te laten deelnemen aan een hoopvolle online pinksterviering.

Twee online vieringen

Op 28 mei, de Dag van de Hoop, wordt er om 09.30 uur een online viering voor leerlingen uit groep 1 t/m 6 uitgezonden. Voor leerlingen uit groep 7, 8 en het voortgezet onderwijs is om 10.30 uur een live viering te bekijken. Bekijk de handleiding met het volledige programma (pdf).

De vieringen duren elk 20 minuten en worden gepresenteerd door Elbert Smelt (Topdoks, De smerige quiz) en Rinke Verkerk (journalist, presentator). In de vieringen staan muziek, korte inspirerende verhalen en actief deelnemen centraal.

Bekijk ze via start.verus.nl of YouTube

Tijdens de online paasviering werden wij verrast door meer dan 200.000 kijkers die tegelijkertijd naar de uitzending keken. Dit leidde tot technische uitdagingen. Om dit te voorkomen zijn de vieringen nu via start.verus.nl en YouTube te bekijken.

Ook achteraf beschikbaar 

Na de live uitzendingen zijn de vieringen direct als video online beschikbaar en daarmee in te zetten op een tijdstip dat past binnen het eigen lesprogramma. Scholen hebben daarmee de keuze om leerlingen al dan niet live te laten participeren in deze online vieringen.

 

Naar start.verus.nl

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Bjorn Meulendijks
marketing manager
0348 74 44 87