U bent hier

Online Paasviering

9 apr 2020 | 09:30 - 11:30
Online

 

Alles staat op z’n kop! Ook de paasvieringen die veel scholen gewoonlijk organiseren kunnen niet doorgaan. Daarom bieden Verus en Kwintessens in de week voor Pasen een online paasviering aan voor PO- en VO-scholen.

Op Witte Donderdag - 9 april 2020 - zal er om 09.30 uur een PO-viering en om 10.30 uur een VO-viering online live worden aangeboden. In beide vieringen staan muziek, een verhaal en interactie afgestemd op de doelgroep centraal.

Bekijk de inhoud van de online paasvieringen

Na de live uitzendingen zijn de vieringen direct als video online beschikbaar en daarmee in te zetten op een tijdstip dat past binnen het eigen lesprogramma. Scholen hebben daarmee de keuze om leerlingen al dan niet live te laten participeren in deze online vieringen.

Deze vieringen zijn onderdeel van het hoopvolle levensbeschouwelijke materiaal dat Verus en Kwintessens dagelijks via start.verus.nl aan leerlingen en leraren thuis aanbieden. Hiermee geven wij dit jaar op een alternatieve manier invulling aan de HOOP-campagne waarin verhalen en activiteiten van hoop ons moed geven in verwarrende tijden.

 

Ga naar start.verus.nl

 

Vragen of opmerkingen?

marketing manager
0348 74 44 87