U bent hier

Netwerkbijeenkomst toezichthouders en bestuurders: Strategisch partnerschap – Wat is wijsheid?

7 nov 2017 | 16:00 - 19:30
Doorn

Hoe ga je om met stakeholders? Daarover gaat het tijdens de netwerkbijeenkomst voor toezichthouders en bestuurders, op 7 november in Doorn.

Tijdens de bijeenkomst staan we stil bij het actuele onderwerp van de omgang met stakeholders. Prof. dr. ir. Rienk Goodijk deed een aantal jaar geleden in opdracht van Verus onderzoek onder onze leden naar dit onderwerp. Destijds gaven bestuurders en toezichthouders aan graag over strategisch partnerschap te blijven meedenken. 

Enkele jaren verder zien we veel nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Over die ontwikkelingen bracht prof. dr. ir. Rienk Goodijk onlangs een boek uit: Strategisch partnerschap - Wat is wijsheid? Tijdens de netwerkbijeenkomst gaan we aan de hand van zijn bevindingen gedurende het onderzoek en uw ervaringen in de praktijk in gesprek. Daarbij hebben we in het bijzonder aandacht voor de rol die bestuurders en toezichthouders spelen in het brede netwerk van strategische partners. Op die manier dragen we samen bij aan nieuwe inzichten en wijsheid over strategisch partnerschap. 
 
Wij zien uit naar uw komst en ontmoeten u graag.

Wanneer

7 november 2017

Waar

Conferentiecentrum Kaap Doorn, Postweg 9, Doorn

Hoe laat

Inloop 15.30 en start 16.00 uur. Afsluiting met dinerbuffet, tot 19.30 uur.

Meld u aan voor deze bijeenkomst