U bent hier

Netwerk toezichthouders en bestuurders: Leidinggeven na corona?

7 okt 2021 | 16:00 - 19:00
Woerden

Op 7 oktober 2021 organiseren onze adviseurs governance, cultuur en organisatie weer een netwerkbijeenkomst voor toezichthouders en bestuurders in het primair en voortgezet onderwijs. Het onderwerp is: Leidinggeven na corona?

Meld je aan

Heeft de coronapandemie gevolgen voor de stijl van leidinggeven aan jouw schoolorganisatie? Op deze vraag geeft prof.dr.ir. Gerda van Dijk, hoogleraar Publiek Leiderschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam, een helder antwoord. Aan de hand van een referaat over leiderschap anno 2022 wisselt zij met ons van gedachten over de meest passende manier van het aansturen en toezichthouden op steeds complexer wordende (semi-) publieke organisaties.

Twee bestuurders van bij Verus aangesloten schoolbesturen reageren op de stellingname van professor Van Dijk en vertellen over het gewenste leiderschap aan hun organisatie in coronatijd: Margareth Runderkamp, bestuurder van Stichting Katholiek Onderwijs Volendam en Willem de Vos, bestuurder van Christelijk Lyceum Veenendaal. Het belooft een boeiende en leerzame bijeenkomst te worden.

Datum: donderdag 7 oktober 2021
Tijd: van 16.00 tot 19.00 uur (voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd)
Locatie: Kantoor Verus, Korenmolenlaan 2, Woerden

Wanneer de coronamaatregelen het toelaten vindt de bijeenkomst fysiek plaats op ons kantoor in Woerden. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan vindt de bijeenkomst digitaal plaats. Je wordt hier uiteraard tijdig van op de hoogte gesteld.

Kosten

De bijeenkomst is gratis voor leden van Verus

 

Meld je aan

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Gert Will
adviseur governance, cultuur en organisatie
0348 74 44 44