U bent hier

Inspirerende studiereis naar Israël en de Palestijnse gebieden

26 okt 2022 | 09:00 - 3 nov 2022 | 21:00
Israël en de Palestijnse gebieden

Van 26 oktober t/m 3 november 2022 biedt Verus weer een inspirerende studiereis aan naar Israël en de Palestijnse gebieden. De reis kent drie thema’s: leiderschap, onderwijs en spiritualiteit. Je doet nieuwe inspiratie op en komt op adem in dit bijzondere gebied.

Verus wil met deze reis onderwijsmensen de mogelijkheid bieden om nieuwe inspiratie op te doen. Zowel voor jou om op adem te komen, als voor je werk:

  • Door het bezoeken van een aantal 'heilige plaatsen' in het bijzondere en 'spannende' land Israël, waar drie wereldgodsdiensten bij elkaar komen
  • Door ontmoetingen met mensen in dit land in verschillende posities, vanuit verschillende godsdiensten in verschillende plaatsen
  • Door te kijken in scholen en met leidinggevenden en docenten te spreken
  • Door inspirerende momenten te houden, bijvoorbeeld op de boot varende over het Meer van Galilea of in het Soemoed-huis in Bethlehem

Het wordt een bijzondere reis waarbij je veel inspirerende mensen ontmoet

Het wordt een bijzondere reis waarbij je veel inspirerende mensen ontmoet. Rabbijn Awraham Soetendorp zal eveneens aan de reis deelnemen (op het gedeelte in de Palestijnse gebieden na) en diverse bijdragen leveren.

 

Wanneer

De reis duurt 9 dagen, van 26 oktober t/m 3 november 2022.

Bekijk het programma >>

Prijs

De reis kost rond € 2.000,-, afhankelijk van de koers van de dollar. Enkele maanden voor vertrek is de definitieve prijs bekend. Dit bedrag is all-in.

De kosten voor de vliegreis, het verblijf in 3 of 4-sterren accommodatie met ontbijt en diner, lunches, excursie- en entreegelden, een eigen gids, busvervoer, fooien e.d. zijn inbegrepen.

Een reisverzekering is niet inbegrepen.

De prijs is gebaseerd op verblijf in een 2-persoonskamer. Indien je een 1-persoonskamer wilt komt er zo’n € 380,- bij. Geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier.

Verzekeringen

Er is gelegenheid een reis- en annuleringsverzekering bij DrieTour Reizen af te sluiten. Als je dit direct bij de boeking doet, hoef je hiervoor geen poliskosten te betalen. De kosten van de reisverzekering zijn ± € 15,-.

Een annuleringsverzekering sluit je af voor 6% van de totale reissom.

 

Meld je aan

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Peter Sels
teamleider Verus Juridisch / teamleider Organisatieadvies
0348 74 44 63