U bent hier

Een andere benadering van leiderschap: Leidinggeven aan wat komt

24 okt 2019 | 16:00 - 17:30
's-Hertogenbosch

Leidinggeven is een hele kunst. Zelfs ervaren schoolleiders lopen soms tegen grenzen aan. En wat dan? Meer protocollen? Meer controle? In zijn nieuwe boek 'Leidinggeven aan wat komt. Een contemplatieve benadering van leiderschap' laat dr. Theo van der Zee zien dat het ook anders kan en hoe je dat doet.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het praktische boek 'Leidinggeven aan wat komt' gepresenteerd en maakt u kennis met deze andere benadering van leiderschap. Enkele schoolleiders die al eerder met deze manier van leidinggeven kennis maakten, vertellen over hun ervaringen.

Wilt u ook kennismaken met deze nieuwe benadering?

Meld u dan aan voor één van de twee bijeenkomsten. De eerste 10 aanmelders krijgen een gratis exemplaar van het boek ter waarde van € 20,99 cadeau!

“Leidinggeven aan wat komt beschrijft hoe een beschouwende houding, de oprechte verwondering over wat gebeurt, je als leidinggevende een kompas kan bieden bij het bepalen van je handelen in de praktijk van alledag. Zeker een aanrader voor iedere leidinggevende, niet alleen in het onderwijs.” Corinne Sebregts, Rector Scholengroep Het Plein, Eindhoven

Voor wie

Schoolleiders in PO en VO

Wanneer

  • Donderdag 24 oktober 2019
    Sint Jans Lyceum, Sweelinckplein 3, 's-Hertogenbosch
  • Donderdag 14 november 2019
    Sint Maartenschool, Plein 1455 1, Bolsward

Tijd

Inloop: vanaf 15.30 uur
Presentatie: 16.00-17.00 uur
Borrel: tot 17.30 uur

 

Ik meld me aan

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Theo van der Zee
coördinator en onderzoeker katholiek onderwijs
0348 74 44 28