U bent hier

AVG in de dagelijkse schoolpraktijk

28 mrt 2019 | 12:30 / 15:30
WoerdenAVG op school: aandachtspunten en valkuilen

Speciaal voor de leden van Verus organiseren onze juristen twee bijeenkomsten over de AVG-praktijk op school. Dat doen we samen met Lumen Group, specialist in privacy en data protection.

Vergroting van de kennis en bewustwording van privacy en informatiebeveiliging bij directie en andere verantwoordelijken zorgt voor een effectievere omgang met de AVG-verplichtingen binnen de school. En dat is geen overbodige luxe, want in de dagelijkse praktijk op school komen veel AVG-vraagstukken voor.

Naast een korte opfrisser over de AVG, gaat een informatiebeveiligingsexpert in op de beveiligingsrisico’s voor scholen in onze steeds toenemende digitaliserende maatschappij. Verder behandelen we dagelijkse en herkenbare vraagstukken, zoals privacy in het klaslokaal, datalekken, toestemmingen. Er is ruimschoots gelegenheid om uw vragen te stellen.

Voor wie

Directieleden, staffunctionarissen en beleidsmedewerkers in het primair en voortgezet onderwijs

Programma

  • 12:00 inloop met lunch
  • 12:30 opening programma door Peter Sels
  • 15:30 borrel

Wanneer en waar

  • Donderdag 21 maart 2019, De Gasfabriek, Deventer
  • Donderdag 28 maart 2019, Meet in Office, De Bleek 13, Woerden

Prijs

Voor leden van Verus is de bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen 50 euro.

Verhinderd?

Hebt u zich aangemeld en bent u onverwachts toch verhinderd? We vragen u vriendelijk om u dan af te melden via telefoon 0348 74 44 48 of per mail: aenj@verus.nl. Bij verhindering zonder afmelding brengen we 50 euro in rekening. U kunt zich ook door een collega laten vervangen.

 

Meld u aan voor een van de bijeenkomsten

 

Vragen of opmerkingen?

teamleider Verus Juridisch
0348 74 44 63