U bent hier

Algemene ledenvergadering Verus

24 jun 2022 | 10:00 - 12:00
Digitaal

De ALV van Verus vindt digitaal plaats op vrijdag 24 juni. We starten om 10 uur via Teams. Je kunt nog meedoen. Als je je aanmeldt ontvang je donderdag 23 juni via de mail een link voor deelname.

We hadden de wens de ALV deze keer fysiek te laten plaatsvinden. We hebben echter besloten de vergadering om te zetten naar een digitaal overleg. Redenen hiervoor zijn het relatief lage aantal aanmeldingen voor de fysieke bijeenkomst gecombineerd met verschillende verzoeken van leden die niet fysiek maar wel graag digitaal zouden aansluiten.

Meld je aan

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar mfloris@verus.nl (Marijke Floris, bestuurssecretaris). Je ontvangt dan op donderdag 23 juni een link naar het Teams-overleg. Had je je al aangemeld voor de fysieke bijeenkomst, dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.

datum: vrijdag 24 juni 2022
tijd:       10.00-12.00u
plaats:  digitaal via Teams

Officieel deel ALV

We nemen je tijdens het eerste deel van deze vergadering graag mee in zaken binnen én buiten Verus. Daarnaast leggen we ter vaststelling de jaarrekening over kalenderjaar 2021 en een voorstel voor de vergoeding van de RvT aan je voor.

Tweede deel ALV

In het tweede deel van de ALV zijn we nieuwsgierig naar je antwoorden op de vragen:

  • Waardoor laat je je als bestuurder in het katholiek en christelijk onderwijs leiden?
  • Wat zijn jouw drijfveren?
  • Waarop wil je worden aangesproken?
  • Aan welke leidende principes wil je worden herkend?

We gaan met je in gesprek!

Een ontwikkelgroep van verschillende Verus-onderwijsbestuurders houdt zich dit kalenderjaar met deze vragen bezig. Naar het voorbeeld van hun gesprekken willen we tijdens de ALV zoeken naar diversiteit en convergentie. Waar vinden we elkaar? Waar liggen verschillen? De bevindingen uit onze gesprekken vertalen we graag naar een eindopbrengst, die we je later dit jaar in een passende vorm willen aanbieden.

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Marijke Floris
adviseur governance, cultuur en organisatie / secretaris RvT Verus
0348 74 44 21