U bent hier

Algemene Ledenvergadering

3 jul 2019 | 10:00 - 11:00
Amersfoort

Kom op woensdag 3 juli naar de ALV van Verus. Tijdens deze algemene ledenvergadering wordt de beoogd voorzitter voorgedragen.

De nieuwe voorzitter krijgt de opdracht zich in te zetten voor de vrijheid van onderwijs in een context waarin de overheidsbemoeienis groot is. Door incidenten staat de laatste maanden de onderwijsvrijheid ter discussie, terwijl deze vrijheid juist weerbaar gemaakt zou moeten worden. Dit is niet nieuw, maar een nieuwe voorzitter kan de positie van Verus van het defensief naar offensief brengen door een zelfbewust verhaal over geïnspireerd en goed onderwijs.

Verus staat ook voor de opgave om de katholieke en christelijke identiteit van het onderwijs te versterken in een samenleving die seculariseert. De voorzitter zal bovendien de kwaliteit van de dienstverlening aan leden op niveau moeten houden en verbeteren. In het maatschappelijk debat zal de voorzitter de vereniging Verus zichtbaar moeten maken met een herkenbaar geluid en helder profiel.

Op 3 juli kunt u zich uitspreken over de kandidaat die met deze opdracht aan het werk gaat. Daarom nodigen we u van harte uit aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering.  

Wanneer

Woensdag 3 juli van 10.00 tot 11.00 uur

Locatie

Mercure Hotel Amersfoort Centre, De Nieuwe Poort 20, Amersfoort

 

Ja, ik meld me aan

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Liesbeth van Achthoven
secretaresse college van bestuur
0348 74 44 01