U bent hier

Vervangingsfonds, Verzuim en WGA

In korte tijd is er veel veranderd op het gebied van ziekteverzuim, WGA, Arbo en AVG. Het Vervangingsfonds blijft onderwerp van gesprek: moeten we erbij blijven? Of eigen risicodrager worden? Of een deel van de financiële risico's ergens herverzekeren? Complexe materie waar niet iedereen kaas van gegeten heeft.

Verandert een medewerker die er wel iets van weet van baan, dan ontstaat er een gat dat meestal niet direct kan worden opgevuld. Ook weten P&O en de Financiële Afdeling vaak niet precies wat de wetten inhouden en wat hun impact is op de organisatie. En uitbesteding aan een administratiekantoor leidt geregeld tot teleurstelling en financiële pijn.

‘Van de besparingen die gerealiseerd kunnen worden, kunnen weer andere onderwijsactiviteiten betaald worden.’

Onbekendheid met de materie en tijdgebrek om zich erin te verdiepen zorgen ervoor dat er geld blijft liggen. En dat is natuurlijk jammer. Van de besparingen die gerealiseerd kunnen worden, kunnen weer andere onderwijsactiviteiten betaald worden.

Waarom zou u deze cursus doen?

Met deze cursus bent u snel op de hoogte van de materie. Het maakt uw onderwijsinstelling onafhankelijk, omdat u inzicht hebt in de gevolgen van verzuim. Financieel én organisatorisch.

De ingewikkelde wetten vertalen we naar de praktijk. Geen moeilijke wetteksten, maar gewone taal. Dat helpt bij deze complexe materie. De cursus neemt relatief weinig tijd in beslag en de docenten weten wat er in de praktijk van scholen speelt en helpen u echt op weg. Deelnemers die de cursus hebben gevolgd, waardeerden hem met een 8!

Eerdere deelnemers kunnen uitstekend zelfstandig opereren en bellen ons nauwelijks nog op met vragen.’

Voor wie

Personeelsfunctionarissen, financieel medewerkers (loonadministratie), directeuren met P&O in portefeuille

Incompany

Deze opleiding wordt incompany gegeven. Duur 1 dag.

Prijs

€ 350,-

 

Meld u aan

Vragen of opmerkingen?

adviseur verzekeringen
0348 74 44 30