U bent hier

Opleiding tot leidinggevende in het katholiek funderend onderwijs

Wilt u meer dan alleen een goede manager zijn en vanuit een visie leidinggeven aan een team van professionals, met oog voor waarden en gemeenschap en met een focus op het leren van de leerlingen?

Snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen stellen steeds nieuwe eisen aan onderwijs en schoolleiderschap. 

In vijf modules met thema’s zoals missie/visiegericht leidinggeven en ‘learning-focussed’ leiderschap, leidt deze opleiding u op tot een leidinggevende die zijn team meeneemt in de veranderingen die nodig zijn om de leerlingen te voorzien van onderwijs dat hen voorbereidt op een toekomst die nog niet beschreven is en voortdurend om aanpassingen vraagt.

Deze leergang is ontwikkeld door Alberdingk Thijm Scholen in Hilversum met Verus als partner.

Voor wie

Talentvolle docenten en leerkrachten die de potentie hebben om door te groeien naar een leidinggevende functie binnen het primair of voortgezet onderwijs of mensen die een dergelijke positie als leidinggevende al hebben tot het niveau van schoolleider.

Wanneer

Start: september 2018

Waar

Hilversum

Tijd

30-35 bijeenkomsten per jaar op dinsdagen van 17.00-21.00 uur

Duur van de leergang

De totale leergang beslaat een periode van 2 jaar

Prijs

€ 4500,- per jaar

Studiebelasting

De studiebelasting is 1260 uur. Deze opleiding is gecertificeerd door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland en door het Schoolleidersregister PO als opleiding voor schoolleider 'vakbekwaam'.

Contactpersoon

Johan Peereboom, j.peereboom@atscholen.nl, 06 384 69 695

 

Meld u aan

Vragen of opmerkingen?

directeur onderwijs en identiteit
0348 74 44 46