U bent hier

Verzekerbare en niet-verzekerbare risico's in beeld

Scholen worden tegenwoordig sneller voor iets aansprakelijk gesteld. Of het nu gaat om een scheur in een jas of om een teleurstellend schooladvies over een leerling. En dan is het goed om te weten dat aansprakelijk zijn nog niet betekent dat uw aansprakelijkheidsverzekering ook uitkeert. Welke risico's kunt u afdekken? En welke niet? Wij helpen u graag om dit duidelijk te krijgen.

Wij brengen de verzekerbare en niet-verzekerbare risio's van uw school in kaart. Daarvoor beginnen we met een risicoanalyse. Die is gratis. We beantwoorden uw vragen, behandelen de risico's die vaak bij een onderwijsinstelling voorkomen en bespreken de mogelijkheden om ze wel of niet te verzekeren.

We leggen alles uit in gewone taal zonder jargon en gebruiken voorbeelden uit de dagelijkse schoolpraktijk

We leggen alles uit in gewone taal zonder ingewikkeld juridisch jargon, zodat u het ook begrijpt als u geen specialist bent. Bij dit soort gesprekken hebben wij het vaak over wat niet verzekerd is en gebruiken we schademeldingen uit de praktijk ter illustratie. Na het gesprek weet u precies waarvoor u verzekerd bent en kunnen de ouders geïnformeerd worden over de verzekeringen die de school heeft.

De adviseurs van Verus weten als geen ander wat er speelt op scholen. We kennen de risico's en kunnen u vertellen of het verzekeringspakket goed aansluit bij de risico's. En mocht er toch nog een keer iets fout gaan, dan helpen wij ook bij een snelle schade-afwikkeling.

Kosten

Voor de risico-analyse en het gesprek hoeft u niets te betalen. Ze maken deel uit van het lidmaatschap van Verus. Ook voor het maken van een vergelijking tussen het pakket dat Verus u kan bieden en uw (elders afgesloten) verzekeringspakket kunt u bij ons terecht.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Carola van der Meeren
adviseur verzekeringen
0348 74 44 30

'Zelfs door een beeldscherm gaat Carola een heel persoonlijke verbinding met je aan in haar advieswerk'

Wendy Hoondert, HR-adviseur Stichting de Waarden in Zevenbergen