U bent hier

Spendanalyse: inzicht in uw inkoopkosten

Via een spendanalyse geven we inzicht in uw inkoopkosten. U ziet wat er wordt ingekocht, wat het inkoopvolume is, bij welke leveranciers u koopt en hoeveel facturen er binnenkomen. De spendanalyse is een nuttig hulpmiddel om te kijken of uw inkoopkosten omlaag kunnen. Daarnaast kunt u met behulp van de analyse beoordelen of de uitgaven passen bij het beleid en doelstellingen van uw school en het bestuur.

Breder perspectief

In de spendanalyse analyseren we een periode van drie jaar, zodat u ook inzicht krijgt in de ontwikkelingen op lange termijn. Omdat u ook keuzes maakt die losstaan van een inkoopstrategie, plaatsen we de uitkomsten van de analyse altijd in een breder perspectief.

Wat krijgt u van ons?

U krijgt van ons een rapport met aanbevelingen op het gebied van inkoopbeleid en -strategie. Bovendien komen we naar u toe voor een mondelinge toelichting van onze bevindingen.

Kosten

We brengen onze leden een ledenvoordeeltarief in rekening. De uiteindelijke kosten hangen af van de hoeveelheid en de kwaliteit van de data die u aanlevert. Ook specifieke wensen kunnen een rol spelen bij het bepalen van de kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Joost Rog
adviseur inkoop en aanbesteden
0348 74 41 64

"Dat betekent minder vrachtwagens voor de deur, minder pakbonnen, minder administratie en minder kosten."

Jeroen van den Berg, hoofd facilitaire dienst Christelijk Lyceum Veenendaal