U bent hier

Begeleiding bij kort en langdurig verzuim van medewerkers

De toename in verzuim die we tijdens de coronapandemie meemaken heeft niet alleen impact op het heden, maar zal ook zeker gevolgen hebben voor de toekomst. Wat zijn de financiële kosten van verzuim en hoe begeleid je een zieke medewerker? Belangrijker nog is de vraag hoe voorkom je dat een medewerker ziek wordt?

Wij begeleiden de scholen die lid zijn van Verus bij het inzichtelijk maken van het verzuim en de keuzes die je hierin kunt maken. Hierbij kijken we niet alleen naar de financiële kant, maar ook naar de beleidskant.

Tijdens de coronapandemie blijven documenten, zoals de beschikking premiewerkhervattingskas of de nieuwe WGA-polis, geen documenten die je terzijde legt in afwachting van betere tijden.

Juist nu is het belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Carola van der Meeren, adviseur verzekeringen bij Verus, begeleidt je graag bij het maken van een keuze en bij zaken rondom de begeleiding van je zieke medewerkers.

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met Carola van der Meeren voor het maken van een afspraak via Teams of in real life (maar wel coronaproof).

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Carola van der Meeren
adviseur verzekeringen
0348 74 44 30

'Zelfs door een beeldscherm gaat Carola een heel persoonlijke verbinding met je aan in haar advieswerk'

Wendy Hoondert, HR-adviseur Stichting de Waarden in Zevenbergen