U bent hier

360 graden Feedback met Management Drives

Hoe goed ken jij jezelf? En klopt het beeld dat je van jezelf hebt met hoe anderen je zien? Wat doet jouw gedrag met anderen? En hoe zit het met de wederzijdse verwachtingen? Wil je als team samen betere resultaten behalen, dan helpt het om te weten hoe anderen kijken naar jouw toegevoegde waarde in het team. De 360 graden MD Feedback geeft je dit inzicht.

Dit helpt je niet alleen in je dagelijks functioneren, maar geeft je ook bouwstenen voor je persoonlijke ontwikkeling. Je zult merken dat je anders naar de mensen in je omgeving gaat kijken en er ontstaat meer wederzijds begrip. Goede feedback is cruciaal bij ontwikkeling van gedrag en groei.

MD Feedback

Bij Verus maken we gebruik van het instrument MD Feedback met de zes kleuren van Management Drives. De MD Feedback verschilt in een aantal opzichten van de meeste andere 360 graden feedbacktests, want het is niet anoniem en bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over gedrag.

MD Feedback is een traject op maat en je kunt kiezen voor een individueel traject of voor een teamtraject. Bij beide trajecten ligt het accent op het gesprek over de uitslagen van de vragenlijst en niet op de uitslagen zelf. Daarom vullen de respondenten de vragenlijst ook niet anoniem in.

  • De vragenlijst is niet anoniem
  • Het gaat over gedrag en de percepties ervan
  • Het is bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over gedrag. Hoe komt mijn gedrag over op de ander?
  • Het is gebaseerd op de zes drijfveren van Management Drives
  • Het begint met een online vragenlijst bestaande uit stellingen en twee open vragen

Wat levert het je op?

Het traject vergroot het inzicht in jezelf en anderen. Je ontdekt belangrijke persoonlijke ontwikkelpunten en krijgt bouwstenen om hiermee aan de slag te gaan.

Voor wie?

Toezichthouders, bestuurders, schoolleiders, docenten

Prijs

Op basis van offerte

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je wilt weten of het misschien wat voor je is. We helpen je graag verder!

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Marijn van den Berg
adviseur governance, cultuur en organisatie
0348 74 44 41

“Het was een mooie mix van theorie, praktijk en mooie gesprekken.”

Reinoud de Vries, directeur-bestuurder Octant in Nootdorp en Marlies van Dorp, directeur Octantschool De Fontein in Den Haag