U bent hier

Zorgactie 2019

Iedereen binnen het Verus-collectief ontvangt 10% korting op de basis zorgverzekering en 15% op alle aanvullende (tand)verzekeringen. Voor onderwijspersoneel regelen we extra dekkingen voor ziektebeelden die veel voorkomen in de sector. Dit kunnen we doen doordat er veel medewerkers, vrijwilligers, gepensioneerden en gezinsleden van schoolorganisaties deelnemen: samen staan we sterker.

Wat is het beste pakket voor u?

Vergelijk uw zorgpakket met de pakketten van de collectieve zorgverzekeringen van Verus.

Vergelijk zorgpakketten

Enkele voordelen van onze collectieve zorgverzekeringen

  • 10% korting op de basisverzekering
  • 15% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen
  • Sluit u een aanvullende verzekering af bij Zilveren Kruis of Pro Life dan krijgt u gratis het pakket Extra Aanvullend Verus: onderwijspersoneel ontvangt daarmee extra fysiotherapie, psychologische hulpverlening, leefstijltraining en vervoerskosten van en naar het werk (bij medische noodzaak). Deze extra vergoedingen gelden niet voor eventueel meeverzekerde gezinsleden. Specificaties Zilveren Kruis | Specificaties Pro Life

Overstappen? Ga naar een van onderstaande websites en regel het online. U treft hier ook meer informatie en de voorwaarden aan.

Al verzekerd bij Zilveren Kruis of Pro Life?

Lees hoe u in het collectief van Verus stapt en gebruik kunt maken van de korting. 

Voorkom dat u moet bijbetalen in de budgetvariant

  • De Zorgverzekeraars waar Verus mee samenwerkt hebben ook een budgetvariant als goedkoopste oplossing, deze oplossing is niet altijd voor iedereen de beste oplossing, er zitten namelijk wat consequenties aan vast: u kunt namelijk niet altijd terecht bij het ziekenhuis of behandelaar van uw keuze.
  • Kijk voordat u een afspraak maakt of kiest voor de budget variant eerst in de zorgzoeker bij welke geselecteerde ziekenhuizen en zorgverleners u de behandeling 100% vergoed krijgt.
  • Als u niet naar een van de geselecteerde ziekenhuizen of gecontracteerde zorgverleners gaat, betaalt u een deel van de kosten zelf. Zilveren Kruis en Pro Life betalen in dit geval 75% van het gemiddeld door hen gecontracteerde tarief.

Breng uw collega's op de hoogte

Om collega’s te informeren over de zorgactie, kunt u hier een voorbeeldtekst downloaden. 

Wilt u nog wat weten?

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen hier. Als u nog vragen heeft, bel of mail dan gerust met of Lex Joosten.

Vragen of opmerkingen?

coördinator ledenvoordeel
0348 74 44 35