U bent hier

Voordeel op hardware via SES Computers

 • Uitstekende kwaliteit
 • Besparing gemiddeld 50-70%
 • 5% extra korting via Verus
 • Persoonlijk contact

Vraag naar de mogelijkheden

De vraag naar ICT-hardware stijgt, maar de budgetten stijgen lang niet altijd evenredig mee. Steeds vaker moeten meer apparaten door minder mensen draaiend worden gehouden. Daarom werkt Verus samen met de firma SES Computers, leverancier van 'refurbished hardware' binnen het onderwijs. Voor een aanzienlijke besparing en meer gemak.

Hun producten zijn van uitstekende kwaliteit en u betaalt er veel minder voor dan als u allemaal nieuwe hardware zou kopen. Het kan u een besparing van wel 50 tot 70% opleveren. Bovendien krijgt u als lid van Verus nog 5% extra korting!

Wat zijn refurbished computers? Het zijn tweedehands computers afkomstig uit de lease. Altijd A-merken die kort zijn gebruikt. Ze worden van binnen en buiten goed schoongemaakt, op 20 punten technisch gecheckt, goed werkend gemaakt en helemaal startklaar afgeleverd. Ze zien er heel netjes uit en zijn perfect geschikt voor dagelijkst en intensief gebruik.

SES Computers
De refurbished computers die SES Computers aanbiedt zijn van absolute topkwaliteit. Het zijn altijd modellen uit de zakelijke lijn van A-merken zoals HP, Dell, etc. Dat staat garant voor de beste zakelijke kwaliteit die verkrijgbaar is.

De refurbished computers hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger. Of het nu gaat om 10 of 500 werkplekken, SES Computers garandeert topkwaliteit en een forse besparing.

Next Business Day service
Met deze service heeft u een storing binnen 2 minuten online aangemeld. SES regelt de rest, u heeft er geen omkijken naar en geen IT-specialisten nodig. 

De volgende werkdag komt een monteur van SES op de locatie om de storing te verhelpen. Lukt dat niet meteen, dan krijgt u een ander systeem. Daardoor is uw systeem nooit langer dan 1 werkdag uit de lucht. SES heeft landelijke dekking en kan daardoor altijd en overal support bieden.

Uitgebreide garantie
Op de refurbished systemen zit standaard 1 jaar garantie. Die garantie kan uitgebreid worden tot 4 jaar.

Wat zijn de voordelen?

 • Zakelijke HP of Dell machines die zijn gebouwd op duurzaamheid en intensief gebruik
 • Vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem of beter
 • Besparing op de ICT-kosten die kan oplopen tot 70%

Wat kunt u van SES Computers verwachten?

 • Altijd grote besparingen op uw ICT-kosten
 • Geen concessie inzake de kwaliteit van producten of service
 • Doorwerkgarantie: bij hardware defecten wordt het apparaat uiterlijk de volgende werkdag gerepareerd of vervangen
 • Persoonlijk contact met uw eigen accountmanager

Ledenvoordeel
Als lid van Verus heeft u recht op een korting van 5%. Deze korting komt bovenop de gemiddelde besparing van 50-70% die gepaard gaat met het concept van SES Computers.

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen of een inventarisatie laten doen? Mail dan naar: BOSledenvoordeel@sescomputers.nl.

Vragen of opmerkingen?

adviseur collectiviteiten
adviseur inkoop
0348 74 41 64