U bent hier

Veiligheidstrainingen voor scholen

De voordelen van dit collectief

  • Veiligheidsadvies van specialisten
  • Uitstekende kwaliteit BHV-trainingen
  • Aanzienlijke kortingen
  • Alleen gecertificeerde trainers
  • Realistische oefensituaties

Maak jij je weleens zorgen over de veiligheid op jouw school? Stel je eens voor dat er genoeg collega's rondlopen die goed opgeleid zijn tot bedrijfshulpverlener (BHV'er) en precies weten wat ze moeten doen als er zich calamiteiten voordoen. Ontdek snel hoe je dat voor elkaar krijgt via het BHV-collectief van Verus.

Je zult er alles aan willen doen om de veiligheidsrisico's op jouw school te beperken. Het beleid daarvoor moet gebaseerd zijn op een inventarisatie en evaluatie van alle gevaren voor veiligheid, gezondheid en welzijn (Risico Inventarisatie & Evaluatie, RI&E). Maar welke maatregelen er ook getroffen worden, er zal altijd sprake zijn van zogenaamde restrisico's. En deze restrisico's zijn maatgevend voor het aantal BHV'ers dat je nodig hebt.

Je kunt niet zonder goed opgeleide BHV'ers!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoe beter de BHV'ers in staat zijn om adequaat te handelen, hoe groter de kans dat de gevolgen van een calamiteit beperkt blijven. Daarvoor moeten ze wel goed getraind zijn.

Om je daarbij te helpen zijn wij na een strenge selectie in zee gegaan met het bedrijf G4S Training & Safety. Zij bieden uitstekende veiligheidsopleidingen voor elk niveau in jouw organisatie. En je krijgt ook nog eens een korting! Het uiteindelijke doel van ons BHV-collectief: een veilige school voor iedereen!

G4S Training & Safety is in Nederland de grootste opleidingsspecialist op het gebied van veiligheidstrainingen. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring en trainen jaarlijks gemiddeld 100.000 cursisten. Ze bieden maatwerk en ontzorgen! Met G4S Training & Safety haal je een sparringpartner in huis die je daadwerkelijk helpt. Ze geven trainingen die specifiek zijn toegespitst op onderwijssituaties. Je kunt bij hen terecht voor advies en ondersteuning.

Heb je vragen of wil je advies?

Zit je met een specifiek veiligheidsvraagstuk of wil je gewoon wat meer weten over de dienstverlening van G4S Training & Safety? Schroom niet en neem contact op.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35