U bent hier

Van Dam Loopbaanbegeleiding

  • 10% korting op loopbaanbegeleiding
  • Gratis loopbaanlunch
  • Gratis loopbaanwaardentest
  • Succesvol in het onderwijs
 

Verus-leden krijgen 10% korting op de tarieven van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Dit bedrijf verzorgt loopbaanbegeleiding, vitaliseringstrajecten en externe re-integratietrajecten vanuit hun vestigingen in Groningen, Zwolle, Almelo, Veenendaal, Amsterdam en Sliedrecht.

Re-integratietrajecten voor het onderwijs

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt externe re-integratietrajecten voor onderwijspersoneel. In deze trajecten begeleidt het bedrijf onderwijsmedewerkers bij het vinden van een nieuwe externe functie. Vaak zijn gezondheidsklachten de reden dat medewerkers niet binnen het onderwijs kunnen re-integreren. Dankzij externe begeleiding en bemiddeling kunnen deze medewerkers toch re-integreren op de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding: personeelsontwikkeling en vitalisering

Steeds vaker investeren scholen in personeelsontwikkeling door het aanbieden van loopbaanbegeleiding of trajecten gericht op vitalisering. Van Dam Loopbaanbegeleiding heeft succesvolle trajecten voor diverse Verus-leden uitgevoerd.

Investeer preventief in loopbaanontwikkeling

Met een Loopbaanlunch van Van Dam Loopbaanbegeleiding zet u loopbaanontwikkeling op uw school op een laagdrempelige manier op de agenda. Tijdens de loopbaanlunch krijgt u een programma over vitaal zijn én blijven. Ook maken de deelnemers een Loopbaanwaardentest en gaan ze met elkaar in gesprek over hun loopbaanontwikkeling. Deze lunch is gratis voor leden van Verus.

Meer informatie

Op de website van Van Dam Loopbaanbegeleiding vindt u meer informatie over dit bedrijf en haar diensten. Wilt u van de 10% korting gebruikmaken of heeft u vragen? Daarmee kunt u terecht bij Lex Joosten.

Vragen of opmerkingen?

teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35