U bent hier

Sanitaire producten

Schoolinkoop heeft in samenwerking met de profielorganisaties, via een collectief aanbestedingstraject, de inkoop van sanitaire producten voor leden van de profielorganisaties verzorgd. Met veel voordelen voor de deelnemers.

Hierbij is gewerkt volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen. Deelnemers aan deze collectieve Europese aanbesteding hebben zich verzekerd van een rechtmatige aanbesteding van hun sanitaire producten. Uit deze aanbesteding, die zich naast de prijs vooral op de kwaliteit van producten en dienstverlening heeft gericht, is een betrouwbare leverancier als winnaar uit de bus gekomen: Initial B.V.

Assortiment sanitaire producenten

Dispensers zoals toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Supplies zoals: zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier. Overige producten bestaat uit o.a.: toiletborstels, hygiëneboxen en droogloopmatten.

Voordeel en meer

Door deel te nemen aan het collectief konden scholen hun krachten bundelen en daarmee een sterke inkooppositie in de markt verkrijgen. Door collectief in te kopen zijn grotere kortingen en scherpere prijzen gerealiseerd op kwalitatief goede producten. Dit heeft geleid tot een fors financieel voordeel in vergelijking met wat men eerder betaalde voor sanitaire producten!

Minstens zo belangrijk is dat de verborgen administratieve kosten en logistieke lasten zo goed als zijn verdwenen, doordat er goede afspraken zijn gemaakt met de leverancier. Hierbij wordt altijd gewerkt vanuit een basis van solide afspraken over de kwaliteit van de diensten en leveringen en ontvangen deelnemers één verzamelfactuur voor alle sanitaire producten.

Er is en wordt tevens veel tijd bespaard doordat Schoolinkoop de aanbesteding heeft begeleid en het contractmanagement uitvoert. De voordelen komen op het volgende neer:

  • Kosten- en tijdsbesparing
  • Eenvoud
  • Hoge kwaliteit van producten en dienstverlening

Nog geen deelnemer?

Ook als u niet heeft deelgenomen aan bovenstaand aanbestedingstraject kunt u enorme voordelen behalen. Hoe? Dat leggen wij u graag uit! Neem daarvoor contact op met Lex Joosten, ljoosten@verus.nl of met www.schoolinkoop.nl.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35