U bent hier

Duurzame afvalverwerking

We hebben samen met Schoolinkoop een aanbod gecreëerd voor duurzame afvalverwerking. We zoeken daar een partij bij die goede kwaliteit levert tegen de beste prijzen. Daarnaast wordt van deze partij verwacht dat scholen geadviseerd en ondersteund worden bij het scheiden van afval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewustwording bij personeel en leerlingen. Inschrijven voor dit traject is nu mogelijk via ljoosten@verus.nl. Zo werken we gezamenlijk aan een duurzame toekomst.

Ons totale duurzaamheidsprogramma

Het in te kopen duurzaamheidsprogramma bevat het faciliteren van de interne en externe afvalstromen van de school. Daarnaast wordt de leverancier gevraagd om advies en ondersteuning bij de duurzaamheidscomponent van afvalverwerking. Hiervoor wordt een leverancier gezocht die kinderen, ouders en leraren bewust maakt van het belang van duurzame afvalverwerking en alle betrokkenen hierin opleidt.

Kwaliteit & gemak

Alle producten en diensten worden op professionele wijze ingekocht. Na de aanbesteding begeleiden we de implementatie en ontzorgen we u volledig met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Schoolinkoop focust in de aanbesteding op leveranciers die duurzame afvalverwerking in de praktijk brengen. Hierbij zoeken we leveranciers die leerlingen, ouders en leraren bewust maakt van het belang hiervan en hierin opleidt.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europese aanbesteding. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een stuurgroep.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of om u aan te melden neem contact op met Lex Joosten ljoosten@verus.nl of met schoolinkoop www.schoolinkoop.nl.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35