U bent hier

Collectieve zorgverzekering Pro Life

Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar die algemene zorg én christelijke zorg vergoedt. Zo krijgt u de zorg die u nodig heeft. En die het beste bij uw identiteit past. Via Verus kunt u een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Pro Life.

U en uw gezinsleden krijgen korting en voordelen bij Pro Life

 • 5% korting op uw basisverzekering en 10% korting op uw aanvullende (tandarts) verzekeringen.
 • Gratis Extra Aanvullend Werknemerpakket als u een aanvullende verzekering afsluit. Met  extra vergoedingen voor ú (niet voor gezinsleden). Specificaties werknemerspakket
 • Gratis Online zelfhulp als u een aanvullende verzekering afsluit. Hiermee heeft u 12 maanden toegang tot 18 online trainingen.
 • Digitaal gemak. Uw zorgzaken regelt u online. Stuurt u uw rekening in via de app van Pro Life, dan heeft u uw geld binnen drie werkdagen op uw rekening.
 • Advies van de Pro Life Vertrouwensarts. Voor als u twijfelt of een behandeling wel christelijk verantwoord is.

Kies ook voor Pro Life Zorgverzekeringen

 • Pro Life gelooft in christelijke zorg
  Christelijke zorgverleners begrijpen wat – of beter Wie – u echt belangrijk vindt. Zij voelen aan wat belangrijk is in de relatie tot uzelf, anderen en God. Zo kunnen zij extra van betekenis zijn bij relatieproblemen, psychische problemen of omgaan met verlies. Onderwerpen die, naast een gezonde leefstijl, van grote waarde zijn voor uw gezondheid.
 • Pro Life zet zich in voor sterke relaties
  Met het programma ‘Zorgen voor elkaar’ helpt Pro Life partners hun relatie goed te houden. Met relatieavonden, een relatiespel en vergoedingen voor relatiecursussen en relatietherapie. En we helpen ouderen en hun kinderen om er voor elkaar te zijn. En elkaar te begrijpen. Met gesprekskaartjes, een podcastserie en tips.
 • Bij Pro Life kunt u rekenen op persoonlijke service
  Klanten geven Pro Life een 8,3 voor hun service. Ook noemen zij hen één van de meest vertrouwde zorgverzekeraars. Daarmee staat Pro Life al jaren in de top-3 in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen. (Bron: KlantenMonitor Zorgverzekeringen® 2020 - MarketResponse).

Sluit online uw zorgverzekering af

Bereken uw voordeel of sluit direct uw zorgverzekering af via prolifecollectief.nl/verus.

Contactpersoon bij Verus

Wilt u liever eerst overleggen met iemand van Verus? In dat geval neemt u contact op met Lex Joosten.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35