U bent hier

Collectieve zorgverzekering Pro Life

Wilt u een zorgverzekering die past bij uw principes? Dan kunt u via Verus een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Pro Life. Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar.

Voordeel voor leden van Verus bij Pro Life

U en uw gezinsleden krijgen korting op de zorgverzekering van Pro Life:

  • 5% korting op uw basisverzekering
  • 12% korting op uw aanvullende verzekeringen
  • 12% korting op uw aanvullende tandartsverzekeringen
  • Toegang tot goede reguliere en christelijke zorgverleners
  • Gratis het Extra Aanvullend Werknemerpakket als u een aanvullende verzekering afsluit. Onderwijspersoneel krijgt daarmee extra behandelingen fysiotherapie, vergoeding voor  leefstijlinterventies en christelijke psychosociale hulp. Deze extra vergoedingen gelden niet voor eventueel meeverzekerde gezinsleden. Specificaties werknemerspakket

Pro Life heeft een nieuwe, goedkope basisverzekering: de Principe Polis Budget

Bij Pro Life kunt u kiezen uit 2 basisverzekeringen. Het verschil zit in het aantal ziekenhuizen en zorgverleners waar u terecht kunt. Bij een spoedgeval, verloskunde en kaakchirurgie vergoeden wij in elk ziekenhuis 100%. Ook als u de goedkoopste basisverzekering kiest.

Pro Life biedt toegang tot christelijke zorg

Christelijke zorg is gebaseerd op Bijbelse normen en waarden. Zorg die wordt gegeven vanuit naastenliefde. De meerwaarde van christelijke zorg ontstaat in situaties waarbij geloof en zorg elkaar raken. Bijvoorbeeld bij ingrijpende gebeurtenissen in uw leven: relatieproblemen, psychische problemen of het verlies van een dierbare. Dan is het belangrijk dat de zorgverlener begrijpt waarom u bepaalde keuzes maakt. Pro Life vergoedt geen ingrepen die als doel hebben het leven te beëindigen. Hierdoor krijgt u de zorg die u nodig heeft. Én die het beste bij uw overtuiging past.

Pro Life is een zorgverzekeraar voor iedereen en werkt vanuit een christelijke visie

Wij zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Daarom verdient ieder leven zorg, aandacht en bescherming. De Principe Polis (Budget) is hierop gebaseerd. Daarom vergoeden wij geen medische handelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Vanuit onze overtuiging bieden wij toegang tot christelijke zorg.

Sluit online uw zorgverzekering af

Bereken uw voordeel of sluit direct uw zorgverzekering af via prolifecollectief.nl/verus.

Contactpersoon bij Verus

Wilt u liever eerst overleggen met iemand van Verus? In dat geval neemt u contact op met Lex Joosten.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35