U bent hier

Bedrijfshulpverlening BHV

De voordelen van dit collectief

 • Uitstekende kwaliteit BHV-trainingen
 • Aanzienlijke kortingen
 • 5% korting op veiligheidsproducten
 • Alleen gecertificeerde trainers
 • Realistische oefensituaties

De ARBO-wet maakt u als werkgever verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor medewerkers. De juiste opleidingen aanbieden is daar een essentieel onderdeel van. Het BHV-collectief van Verus biedt uitkomst! U krijgt korting op de BHV-veiligheidstrainingen bij G4S Training & Safety.

Na een strenge selectie hebben we gekozen voor het bedrijf G4S Training & Safety. Zij bieden uitstekende veiligheidsopleidingen voor elk niveau in uw organisatie. En dat is geen overbodige luxe!

 • Bij G4S wordt u op veilige en realistische wijze opgeleid tot bedrijfshulpverlener
 • U wordt opgeleid door een NIBHV-gecertificeerde BHV-instructeur
 • Binnen het collectief maakt u gebruik van de aantrekkelijke prijzen voor de opleidingen van G4S
 • U krijgt 5% korting op veiligheidsproducten, zoals AED-apparaten
   

Het belang van BHV voor scholen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker in het onderwijs. Tijdens een lesdag kan er van alles gebeuren: struikelen in het trappenhuis, vallen tijdens de gymles of een ongelukje met handenarbeid. Als goed opgeleide bedrijfshulpverlener weet u precies wat u in dergelijke situaties moet doen.

Wat leert u tijdens een BHV training?

Tijdens de BHV cursus van G4S leert u het alarmeren van werknemers, het evacueren in noodsituaties, het beperken en bestrijden van brand, alarmeren en samenwerken met hulpverleningsorganisaties, het verlenen van eerste hulp, reanimeren en AED gebruiken.

Vijf tips voor het inrichten van een goede BHV-organisatie

Voor wie en waar?

G4S Training & Safety verzorgt veiligheidstrainingen voor elk niveau van de onderwijsorganisatie, van medewerker tot directie. Naast de eigen trainingsfaciliteit verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Hierbij trainen zij op dezelfde manier als bij opleidingen op hun eigen locaties.

Het voordeel van trainingen op locatie

In-company trainingen zijn zeer waarheidsgetrouw, doordat ze gegeven worden daar waar het gebeurt. De in-company trainingen van G4S Training & Safety bestaan uit de veiligheidstraining zelf én uit het systematisch aanpakken van de veiligheidsproblemen binnen uw school.

Dit doen zij door tijdens de trainingen de nadruk te leggen op de behoeftes binnen uw locatie(s), die zij bijvoorbeeld uit de aanwezige noodplannen, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of incidentenrapportages halen. 

Voor hun in-company trainingen maken ze gebruik van de G4S Mobiele Trainings Unit (MTU), een volledig ingerichte trailer die op iedere gewenste locatie in het land geplaatst kan worden.

Voordelig tarief

Binnen het collectief hebt u recht op aantrekkelijke prijzen voor de volgende opleidingen:

Prijzen zijn exclusief BTW en per cursist. Bij het organiseren van een ontruimingsoefening en inzet van één lotusslachtoffer, gelden de prijzen per opleiding.

 

Meld u aan voor een veiligheidstraining

Na uw aanmelding neemt G4S contact met u op.

Korting op veiligheidsproducten

Hebt u zich aangemeld voor een training, dan hebt u recht op 5% korting op veiligheidsproducten, zoals AED-apparaten. Neem hiervoor contact op met G4S: 06 27 18 98 23, alwin.widemann@nl.g4s.com.

Meer informatie

G4S is tijdens kantooruren voor leden van Verus bereikbaar op 06 27 18 98 23.

Vragen of opmerkingen?

adviseur inkoop en aanbesteden
0348 74 44 65