U bent hier

Governance & Cultuur

De overheid legt de lat voor schoolbesturen steeds hoger. Mede daarom willen veel besturen hun eigen organisatie doorlichten op het gebied van governance en cultuur. Onze adviseurs helpen om uw organisatie door te lichten en dit te vertalen naar een beleid en toekomstige ontwikkelingen.

We verdiepen ons in uw organisatie en leveren maatwerk oplossingen op het gebied van governance en cultuur. Uw bestuurlijke constructie, intern toezicht en andere vraagstukken zijn voor ons bekend terrein. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle ontwikkelingen passen bij uw identiteit en personeelsbeleid.

Masterclasses: Waardengedreven bestuur en toezicht

Een combinatie van verdieping op inhoud, reflectie op eigen houding en gedrag en het werken aan een waardengedreven schoolorganisatie.

Hoe geef je invulling aan een actief stakeholderbeleid?

Professor Rienk Goodijk heeft op ons verzoek onderzocht hoe stakeholderbeleid op dit moment bij leden van Verus vorm krijgt. Het levert een aantal interessante bevindingen op.

Sparren met onze adviseurs

Heeft u een onderwerp waarover u wel eens zou willen sparren? Wist u dat we Verus-leden gratis sparringgesprekken met onze adviseurs aanbieden?